Az oldalról

Rólunk, kik vagyunk?

A SAFETY EYE egy kezdeményezés és egy intelligens megoldás létrehozása, hogy biztonságban legyünk az utakon, a közlekedésben.

Eltökélt szándékunk, hogy létrehozunk egy olyan rendszert, amely aktívan támogat bennünket a közlekedésünk során, egyben képes biztosítani a számunkra azt, hogy ne kerüljünk olyan helyzetekbe, amelyek számunkra veszélyesek lehetnek.

Ehhez létrehoztuk a vállalkozásunkat az AI-GTS Kft-t.

A nevünkben hivatkoztunk arra, hogy a mesterséges intelligencia ember támogató részét és a globális közlekedés támogató rendszert építünk.

A szolgáltatás és az eszköz, amelyet pedig létrehoztunk, hogy a célt megvalósítsuk a SAFETY EYE.

A vállalkozást 3 személy alapította, egy gépész, egy pénzügyi szakember és egy informatikus. A vállalatunk alapfilozófiája, hogy nem tesz különbséget jó és jobb autós vagy közlekedÅ‘ között.

Mindenkinek ugyanazt a szolgáltatást biztosítja, mégpedig a leginnovatívabb módon és a személyes képességeit a legmesszebb menÅ‘kig tiszteletben tartva.

Minden lehetséges erÅ‘nkkel azon vagyunk, hogy a közlekedésben a biztonságot mindenkihez eljuttassuk és a lehetÅ‘ségienkhez mérten mindenki számára biztosítsuk.

Bár nagyon hosszú út áll elÅ‘ttünk, azonban arra bíztatunk mindenkit, hogy szolgáltatásainkat használva adjon visszajelzést a fejlesztéseinkhez és legyen segítségünkre egy globális rendszer megépítésében!

Üdvözlettel:

AI-GTS Kft.

Alapítók